5602 10 11 Filc igłowany z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, nieimpregnowany, niepowleczony, niepokryty ani nielaminowany, gdzie indziej niesklasyfikowany
Kod CN 5602 10 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.99.13.0 - Filc powleczony, impregnowany lub laminowany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5906 91 00 - Tekstylia gumowane z dzianin, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8536 90 10 - Elementy połączeniowe, złącza do przewodów i kabli, do napięć <=1000 V (z wył. wtyków, gniazd wtykowych i elementów składowych)
-
Kod CN: 4403 11 00 - Drewno surowe, malowane, bejcowane, nasycone kreozotem lub innymi środkami konserwującymi, z drzew iglastych (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 7224 90 90 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, kute (z wył. ze stali narzędziowej i wyrobów o prostokątnym lub kwadratowym, o kształcie koła lub wielokątnym przekroju poprzecznym)
-
Kod CN: 8211 10 00 - Zestawy w kompletach artykułów objętych pozycją 8211; zestawy w kompletach, w których artykułów objętych pozycją 8211 jest więcej niż innych artykułów
-
Kod CN: 0408 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8443 39 00 - Drukarki, urządzenia kopiujące i telekopiarki, połączone lub nie (z wył. nadających się do podłączenia do maszyny do automatycznego przetwarzania danych lub do sieci i maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442)
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 2009 90 49 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0303 43 - Latający lub paskowany bonito "Euthynnus (Katsuwonus) pelamis", zamrożony