5603 91 Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej <= 25 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1302 14 00 - Soki i ekstrakty z przęśli
-
Kod CN: 2934 30 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze fenotiazynowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej
-
Kod CN: 4811 51 00 - Papier i tektura, barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, powleczone, impregnowane lub pokryte tworzywami sztucznymi, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze, bielone i o gramaturze > 150 g/m² ( z wył. pokrytych warstwą kleju)
-
Kod CN: 0402 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone i zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
-
Kod CN: 8531 80 40 - Dzwonki, brzęczyki, gongi rurowe do drzwi i podobne, elektryczne (z wył. aparatury przeciwwłamaniowej, przeciwpożarowej oraz podobnej i aparatów do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych)
-
Kod CN: 4504 10 11 - Korki i zatyczki, cylindryczne, do win musujących, włączając te z krążkami z korka naturalnego, z korka aglomerowanego
-
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
-
Kod CN: 6006 90 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm (z wył. z bawełny, włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, tych zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2302 40 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż, nawet granulowane (z wył. tych z kukurydzy, ryżu, pszenicy i tych, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, <=10% masy lub jeśli > 10% przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu)