5603 93 10 Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
Kod CN 5603 93 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.95.10.0 - Włókniny i wyroby wykonane z włóknin, z wyłączeniem odzieży
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7207 20 15 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy, ale < 0,6% węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 1521 90 - Wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie i spermacet, nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN: 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
-
Kod CN: 7318 16 40 - Nitonakrętki z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
-
Kod CN: 2008 50 19 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2008 93 99 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu ani dodatku cukru (z wył. dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 9031 90 00 - Części i akcesoria, do przyrządów, urządzeń i maszyn, do kontroli lub pomiaru, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0105 - Drób domowy żywy, to znaczy ptactwo z gatunku Gallus domesticus, kaczki, gęsi, indyki i perliczki
-
Kod CN: 8714 96 30 - Mechanizm korbowy do rowerów