5604 Nić gumowa i sznurek, pokryte materiałem włókienniczym; przędza włókiennicza oraz pasek i podobne materiały, objęte pozycją 5404 lub 5405, impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. imitacji katgutu, nici i sznurka z przytwierdzonymi haczykami lub w inny sposób przygotowanymi jako lina wędkarska)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8201 50 00 - Sekatory i podobne jednoręczne nożyce ogrodnicze oraz inne jednoręczne nożyce, włącznie z nożycami do drobiu, z częścią roboczą metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 7209 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte
-
Kod CN: 7018 10 11 - Paciorki szklane, cięte i mechanicznie polerowane (z wył. artykułów z nich)
-
Kod CN: 8703 24 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 3 000 cm³ (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
-
Kod CN: 0207 14 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 8446 30 00 - Maszyny tkackie, do tkania materiałów o szerokości > 30 cm, bezczółenkowe
-
Kod CN: 2008 20 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub dodatek alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 0801 12 00 - Orzechy kokosowe, w łupinie wewnętrznej (owocnia)
-
Kod CN: 4001 10 00 - Naturalny lateks kauczukowy, nawet wstępnie wulkanizowany
-
Kod CN: 1514 19 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)