5702 92 90 Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych chemicznych, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, gotowe (z wył. z polipropylenu i „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników)
Kod CN 5702 92 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.93.12.0 - Dywany, chodniki i pozostałe tekstylne pokrycia podłogowe tkane, z wyłączeniem igłowych i flokowanych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2905 39 30 - 2,4,7,9-Tetrametylodec-5-yn-4,7-diol
-
Kod CN: 1604 14 26 - Filety znane jako „loins” z latającego bonito, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 2009 90 73 - Mieszanki soków z owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 4115 10 00 - Skóra wtórna na bazie skóry wyprawionej lub na bazie włókien ze skóry wyprawionej, w płytach, arkuszach lub pasach, nawet w zwojach
-
Kod CN: 3809 10 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych
-
Kod CN: 8521 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo" (z wył. rejestrujących kamer wideo)
-
Kod CN: 0713 31 00 - Fasola z gatunku Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek, suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 9306 90 - Bomby, granaty, torpedy, miny, pociski i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. nabojów)
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
-
Kod CN: 7013 33 19 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie (z wył. ciętego lub inaczej dekorowanego i z nóżką)