5902 90 90 Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z włókien wiskozowych, nawet oblane lub impregnowane tworzywem sztucznym (z wył. impregnowanych gumą)
Kod CN 5902 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.96.15.0 - Tkaniny kordowe (oponowe) z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliamidów, poliestrów lub włókien wiskozowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0602 20 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, nawet szczepione
-
Kod CN: 6101 20 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. garniturów, kompletów, marynarek, spodni oraz spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 0405 10 11 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
-
Kod CN: 8211 91 00 - Noże stołowe z ostrzami stałymi, z metalu nieszlachetnego, włącznie z rękojeścią (z wył. noży do ryb i masła)
-
Kod CN: 8461 50 - Piły, obcinarki lub przecinarki, do obróbki metali lub cermetali (z wył. maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 8531 20 - Tablice sygnalizacyjne zawierające urządzenia ciekłokrystaliczne "LCD" lub diody elektroluminescencyjne "LED" (z wył. do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych)
-
Kod CN: 0708 20 00 - Fasola "Vigna spp., Phaseolus spp.", łuskana lub niełuskana, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 4806 30 00 - Kalki kreślarskie w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 2009 89 34 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. mieszanek)