5903 90 10 Tekstylia impregnowane tworzywem sztucznym innym niż poli(chlorkiem winylu) lub poliuretanem (z wył. pokryć ściennych z materiału tekstylnego impregnowanych tworzywami sztucznymi)
Kod CN 5903 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.96.14.0 - Tkaniny impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 4011 10 00 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe, w rodzaju stosowanych w samochodach (włącznie z samochodami osobowo-towarowymi (kombi) i samochodami wyścigowymi)
-
Kod CN: 3918 10 90 - Pokrycia podłogowe z polimerów z chlorku winylu, nawet samoprzylepne, w rolkach lub w postaci płytek (z wył. wyrobów o podłożu impregnowanym, pokrytym lub powleczonym poli(chlorkiem winylu))
-
Kod CN: 4420 90 - Intarsje i mozaiki, z drewna; kasety i szkatułki na biżuterię lub sztućce i podobne artykuły, z drewna; drewniane artykuły meblarskie (z wył. statuetek i pozostałych ozdób, mebli, opraw oświetleniowych i ich części)
-
Kod CN: 8514 - Elektryczne piece przemysłowe lub laboratoryjne, włączając działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; inne urządzenia przemysłowe lub laboratoryjne, do obróbki cieplnej materiałów, działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; ich części
-
Kod CN: 3911 90 13 - Poli(tio-1,4-fenylen), nawet modyfikowany chemicznie, w formach podstawowych
-
Kod CN: 9001 50 49 - Soczewki okularowe z materiałów innych niż szkło, wykończone obustronnie, przeznaczone do korekcji wzroku dwu lub wielo- ogniskowe
-
Kod CN: 2008 70 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 8483 90 20 - Części obudów łożysk, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0204 - Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone