5905 00 50 Pokrycia ścienne z juty (z wył. składających się z równoległych przędz umieszczonych na podłożu z dowolnego materiału)
Kod CN 5905 00 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.24.12.0 - Pokrycia ścienne tekstylne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 54 - Śledzie (Clupea harengus, Clupea pallasii), sardele (Engraulis spp.), sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 8107 20 00 - Kadm nieobrobiony plastycznie; proszki kadmu
-
Kod CN: 0803 90 10 - Banany, świeże (z wył. plantanów)
-
Kod CN: 9104 00 00 - Zegary instalowane na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz zegary podobnego typu, przeznaczone do pojazdów mechanicznych, statków powietrznych i kosmicznych, jednostek pływających
-
Kod CN: DZIAŁ 86 - LOKOMOTYWY POJAZDÓW SZYNOWYCH, TABOR SZYNOWY I JEGO CZĘŚCI; OSPRZĘT I ELEMENTY TORÓW KOLEJOWYCH LUB TRAMWAJOWYCH, I ICH CZĘŚCI; KOMUNIKACYJNE URZĄDZENIA SYGNALIZACYJNE WSZELKICH TYPÓW, MECHANICZNE (WŁĄCZAJĄC ELEKTROMECHANICZNE)
-
Kod CN: 7606 12 99 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości >= 6 mm, ze stopów aluminium, prostokątne lub kwadratowe (z wył. wyrobów malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 8505 19 10 - Magnesy trwałe z ferrytów aglomerowanych
-
Kod CN: 0302 42 00 - Sardele (Engraulis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %
-
Kod CN: 0305 59 70 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)