5911 31 Tekstylia i filc, bez końca lub zaopatrzone w urządzenia spinające, w rodzaju stosowanych w maszynach papierniczych lub podobnych maszynach, np. do pulpy lub masy azbestowo-cementowej, o masie powierzchniowej < 650 g/m²
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2841 61 00 - Nadmanganian potasu
-
Kod CN: 3501 10 - Kazeina
-
Kod CN: 5704 90 00 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z filcu, nieigłowe ani nieflokowane, nawet gotowe (z wył. płyt podłogowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 4501 - Korek naturalny, surowy lub wstępnie obrobiony; odpady korka; korek kruszony, granulowany lub mielony
-
Kod CN: 3502 11 10 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
-
Kod CN: 5101 30 00 - Wełna karbonizowana, niezgrzebna ani nieczesana
-
Kod CN: 4819 20 00 - Kartony, pudła i pudełka, składane, z papieru lub tektury niefalistych
-
Kod CN: 7220 90 80 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, nieperforowane
-
Kod CN: 2008 93 99 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu ani dodatku cukru (z wył. dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)