6003 30 90 Dzianiny z włókien syntetycznych, o szerokości <= 30 cm (z wył. koronki raszlowej, dzianin zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
Kod CN 6003 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.91.19.0 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3707 - Preparaty chemiczne do stosowania w fotografice (z wył. pokostów, klejów, spoiw i preparatów podobnych); produkty niezmieszane do stosowania w fotografice, pakowane w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej do postaci gotowej do stosowania (z wył. soli, związków metali szlachetnych i wyrobów objętych pozycjami od 2843 do 2846)
-
Kod CN: 2515 11 00 - Marmur i trawertyn, surowe lub wstępnie obrobione
-
Kod CN: 8215 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, niezawierające artykułów pokrytych metalem szlachetnym
-
Kod CN: 0410 00 00 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 5107 20 99 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny, zmieszania z włóknami (z wył. niebielonej, przędzy zmieszanej wyłącznie lub głównie z włóknami odcinkowymi syntetycznymi, przędzy zawierającej łącznie >= 85% masy wełny i cienkiej sierści zwierzęcej, i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 9006 40 00 - Aparaty fotograficzne dające odbitki natychmiastowe (z wył. aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 2008 19 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej i orzeszków ziemnych)
-
Kod CN: 0806 - Winogrona, świeże lub suszone
-
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8463 10 10 - Ciągarki do drutu