8215 20 Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, niezawierające artykułów pokrytych metalem szlachetnym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1804 00 00 - Masło, tłuszcz i olej, kakaowe
-
Kod CN: 0103 91 - Świnie żywe, o masie < 50 kg (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 8452 10 11 - Maszyny do szycia (tylko stebnówki) typu domowego, z głowicami o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem, o wartości jednostkowej "z wyłączeniem ram, stołów lub części meblowych" > 65 €
-
Kod CN: 4202 19 90 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki (z wył. z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub ze skóry lakierowanej, z tworzyw sztucznych, z materiałów włókienniczych lub z aluminium)
-
Kod CN: 9102 12 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, wyłącznie ze wskaźnikiem optoelektronicznym (z wył. Z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 9108 20 00 - Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, z naciągiem automatycznym
-
Kod CN: 6306 19 00 - Brezenty, markizy i zasłony przeciwsłoneczne, z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien syntetycznych i pokryć płaskich z lekkiego materiału pakowanych jako brezenty)
-
Kod CN: 7212 40 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, malowane, lakierowane lub powleczone tworzywami sztucznymi (z wył. blachy białej, nieobrobionej więcej niż lakierowana i wyrobów powleczonych lub pokrytych tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, lakierowanych)
-
Kod CN: 1212 91 80 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony
-
Kod CN: 2008 97 12 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas.