6005 21 00 Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z bawełny, niebielone lub bielone (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN 6005 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.91.19.0 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7003 30 00 - Kształtki ze szkła, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 8410 12 00 - Turbiny hydrauliczne i koła wodne o mocy > 1 000 kW, ale <= 10 000 kW (z wył. silników i siłowników hydraulicznych objętych pozycją 8412)
-
Kod CN: 3907 69 00 - Poli(tereftalan etylenu), w formach podstawowych, o liczbie lepkościowej < 78 ml/g
-
Kod CN: 1005 10 90 - Nasiona kukurydzy (z wył. hybryd)
-
Kod CN: 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 8607 19 10 - Osie, koła i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4407 91 - Drewno z dębu "Quercus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 4104 41 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
-
Kod CN: 8536 69 90 - Wtyki i gniazda wtykowe, do napięć <= 1 000 V (z wył. tych do przewodów koncentrycznych "współosiowych" i do obwodów drukowanych)
-
Kod CN: 2008 30 31 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)