2008 30 31 Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
Kod CN 2008 30 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9620 00 99 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły (z wył. w rodzaju stosowanych do cyfrowych aparatów fotograficznych lub kamer wideo, kamer i projektorów kinematograficznych i w rodzaju stosowanych do innej aparatury objętej działem 90, i z tworzywa sztucznego lub z aluminium)
-
Kod CN: 8424 82 10 - Urządzenia nawadniające, rolnicze lub ogrodnicze, nawet obsługiwane ręcznie
-
Kod CN: 0809 40 05 - Śliwki, świeże
-
Kod CN: 2007 10 10 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe lub orzechowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy, o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 7228 80 00 - Sztaby i pręty drążone, nadające się do celów wiertniczych, ze stali stopowej i niestopowej
-
Kod CN: 8471 60 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
-
Kod CN: 1517 10 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka
-
Kod CN: 8448 49 00 - Części i akcesoria stosowane z maszynami tkackimi (krosna) lub do ich urządzeń pomocniczych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8431 31 00 - Części wyciągów pionowych i pochyłych lub schodów ruchomych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0307 22 10 - Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach