6005 44 00 Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, zadrukowane (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN 6005 44 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.91.19.0 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7208 39 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości < 3 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 4408 10 15 - Arkusze na forniry, z drewna drzew iglastych, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno iglaste, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane; szlifowane; łączone stykowo nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 1502 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 0401 40 90 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6% masy, ale <= 10 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 7110 11 00 - Platyna, w stanie surowym lub w postaci proszku
-
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2938 90 30 - Kwas lukrecjowy i lukrecjany
-
Kod CN: 4302 19 35 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z królików lub zajęcy, całe, niepołączone
-
Kod CN: DZIAŁ 57 - DYWANY I POZOSTAŁE POKRYCIA PODŁOGOWE WŁÓKIENNICZE
-
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone