6101 20 10 Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane
Kod CN 6101 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.11.0 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne wyroby męskie lub chłopięce, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1509 10 80 - Oliwa z pierwszego tłoczenia, otrzymywana z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju (z wył. oliwy z oliwek najwyższej jakości i oliwy lampante)
-
Kod CN: 4002 19 30 - Kauczuk styrenowo-butadieniowy wytwarzany w procesie polimeryzacji emulsyjnej (S-SBR), w belach
-
Kod CN: 8423 89 80 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 5 000 kg, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 6204 39 90 - Żakiety, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 1806 20 10 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 31% masy masła kakaowego lub zawierające >= 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 0307 79 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2009 69 79 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zagęszczonego lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1207 99 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona i maku)
-
Kod CN: 8460 12 00 - Szlifierki do płaszczyzn, do obróbki wykończającej powierzchnię metalu, sterowane numerycznie