6102 90 10 Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien chemicznych)
Kod CN 6102 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.13.13.0 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne artykuły damskie lub dziewczęce, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6506 10 - Nakrycia głowy zabezpieczające, nawet z podszyciem lub przybraniem
-
Kod CN: 8433 30 00 - Urządzenia do przygotowywania siana (z wył. kosiarek)
-
Kod CN: 8539 39 80 - Lampy wyładowcze (z wył. fluorescencyjnych z termokatodą, lamp na pary rtęci lub sodu, lamp metalohalogenkowych i promienników lampowych nadfioletu, i lamp fluorescencyjnych o zimnej katodzie (CCFL) do podświetlania płaskich wyświetlaczy panelowych)
-
Kod CN: 1104 19 50 - Ziarna kukurydzy miażdżone lub płatkowane
-
Kod CN: 8214 10 00 - Noże do papieru, otwieracze do listów, temperówki do ołówków i ostrza do nich, z metalu nieszlachetnego (z wył. maszyn i urządzeń mechanicznych objętych działem 84)
-
Kod CN: 1209 91 30 - Nasiona buraka ćwikłowego [Beta vulgaris var. Conditiva], do siewu
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 3204 13 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne zasadowe, preparaty na bazie organicznych syntetycznych zasadowych środkach barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)