6110 20 Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z bawełny, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: DZIAŁ 34 - MYDŁO, ORGANICZNE ŚRODKI POWIERZCHNIOWO CZYNNE, PREPARATY PIORĄCE, PREPARATY SMAROWE, WOSKI SYNTETYCZNE, WOSKI PREPAROWANE, PREPARATY DO CZYSZCZENIA LUB SZOROWANIA, ŚWIECE I ARTYKUŁY PODOBNE, PASTY MODELARSKIE, „WOSKI DENTYSTYCZNE” ORAZ PREPARATY DENTYSTYCZNE PRODUKOWANE NA BAZIE GIPSU
-
Kod CN: 8418 50 19 - Witryny i lady chłodnicze, z wbudowanym agregatem chłodniczym lub parownikiem, do przechowywania niezamrożonej żywności
-
Kod CN: 0207 45 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0303 81 - Koleń i pozostałe rekiny, zamrożone
-
Kod CN: DZIAŁ 36 - MATERIAŁY WYBUCHOWE; WYROBY PIROTECHNICZNE; ZAPAŁKI; STOPY PIROFORYCZNE; NIEKTÓRE MATERIAŁY ŁATWOPALNE
-
Kod CN: 8424 90 20 - Części urządzeń mechanicznych do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych lub zespołów obwodów drukowanych
-
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 0709 99 10 - Warzywa sałatowe inne niż sałata (Lactuca sativa) i cykoria (Cichorium spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7205 29 00 - Proszki z surówki, surówki zwierciadlistej, żeliwa lub ze stali niestopowej (z wył. proszku żelazostopów, proszków z żelaza radioaktywnego "izotopów")