6112 20 00 Ubiory narciarskie, dziane
Kod CN 6112 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.19.12.0 - Dresy, ubiory narciarskie, stroje kąpielowe i pozostała odzież, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3207 10 00 - Pigmenty, środki matujące i farby oraz podobne preparaty, gotowe, w rodzaju stosowanych w przemyśle ceramicznym, emalierskim i szklarskim
-
Kod CN: 2204 21 62 - Wina produkowane w Piemonte [Piedmont], w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 6506 99 90 - Nakrycia głowy, nawet z podszyciem lub przybraniem, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0705 21 00 - Cykoria warzywna (cykoria brukselska),świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2302 30 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane
-
Kod CN: 2009 69 51 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8407 90 80 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy, o pojemności skokowej > 250 cm³, o mocy <= 10 kW (inne niż silniki objęte podpozycją 8407 90 50, silników do napędu jednostek pływających i lotniczych, i silników z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 0302 45 90 - Ostroboki (Trachurus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. ostroboka pospolitego i chilijskiego)
-
Kod CN: 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
-
Kod CN: 2009 39 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)