6116 92 00 Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z bawełny, dziane (z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
Kod CN 6116 92 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.19.13.0 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, dziane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9018 31 10 - Strzykawki, z tworzyw sztucznych, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 3702 42 00 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości > 610 mm i o długości > 200 m, do fotografii monochromatycznej (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów)
-
Kod CN: 1604 14 28 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 2007 10 91 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 5212 22 10 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszane głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², bielone
-
Kod CN: 9022 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie lub promieniowanie alfa, beta lub gamma, nawet do zastosowań medycznych, chirurgicznych, stomatologicznych lub weterynaryjnych, włącznie z aparaturą do radiografii lub radioterapii, lampami rentgenowskimi oraz pozostałymi generatorami promieni rentgena, generatorami wysokiego napięcia, pulpitami i panelami sterowniczymi, ekranami, stołami, fotelami i podobnymi, do badań lub leczenia
-
Kod CN: 0904 12 00 - Pieprz z rodzaju Piper, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 2208 20 88 - Napoje spirytusowe otrzymane przez destylację wytłoków z winogron, w poj. o obj. większej niż 2 l. z wył. Grappa
-
Kod CN: 2204 21 62 - Wina produkowane w Piemonte [Piedmont], w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)