6201 Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce (z wył. Dzianych, garniturów, kompletów, marynarek, blezerów, oraz spodni)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7010 90 51 - Butle, ze szkła barwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 1 l, ale < 2,5 l
-
Kod CN: 8436 80 90 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne, drobiarskie lub pszczelarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0712 90 19 - Kukurydza cukrowa "Zea mays var. Saccharata", suszona, nawet cięta w kawałki lub w plasterki, ale dalej nieprzetworzona (z wył. odmian do siewu)
-
Kod CN: 8708 80 55 - Stabilizatory; pozostałe wałki skrętne, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 80 20)
-
Kod CN: 9406 90 90 - Budynki prefabrykowane, nawet niekompletne i niezmontowane (z wył. domów mieszkalnych przemieszczalnych i wykonanych całkowicie lub głównie z drewna, z żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 7205 - Surówka, surówka zwierciadlista, żeliwo lub stal, w postaci granulek lub proszku (z wył. granulek lub proszku żelazostopów, odpadów i wiórów z toczenia żeliwa lub stali, proszków z żelaza radioaktywnego "izotopów" i niektórych małych, pozastandardowych kulek do łożysk)
-
Kod CN: 1904 10 90 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 2905 39 - Diole (z wył. glikolu etylenowego (etanodiolu) i glikolu propylenowego (propano-1,2-diol))
-
Kod CN: 4407 93 91 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 0404 10 74 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)