6203 22 Komplety, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7210 41 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, faliste, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 5902 10 90 - Tkaniny kordowe z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z nylonu lub pozostałych poliamidów, nawet oblane lub impregnowane tworzywem sztucznym (z wył. impregnowanych gumą)
-
Kod CN: 2912 42 00 - Etylowanilina (aldehyd 3-etoksy-4-hydroksybenzoesowy)
-
Kod CN: 2204 10 94 - Wino musujące ze świeżych winogron, z chronionym oznaczeniem geograficznym (ChOG)
-
Kod CN: 2009 90 39 - Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 6203 43 31 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0404 10 62 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 6003 90 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm (z wył. z bawełny, z włókien chemicznych, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, dzianin zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 2602 00 00 - Rudy i koncentraty manganu, włączając żelazonośne rudy i koncentraty manganu o zawartości manganu >= 20% w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)