6205 20 00 Koszule, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, koszul nocnych, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
Kod CN 6205 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.14.21.0 - Pozostałe koszule męskie lub chłopięce
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2915 13 00 - Estry kwasu mrówkowego
-
Kod CN: 2931 36 00 - Metylofosfonian (5-etylo-2-metylo-2-oksydo-1,3,2-dioksafosfinan-5-ylo)metylu-metylu
-
Kod CN: 2615 90 00 - Rudy i koncentraty niobu, tantalu lub wanadu
-
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 2008 40 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 54 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8423 82 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg (z wył. wag osobowych, wag do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach, wag do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wag służących do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe)
-
Kod CN: 5007 20 21 - Pongee, habutai, honan, szantung, kora i podobne dalekowschodnie tkaniny, wyprodukowane całkowicie z jedwabiu, o splocie płóciennym, niebielone ani niepoddane dalszej obróbce, innej niż pranie (z wył. zmieszanych z buretą lub innymi odpadami jedwabiu, lub z innymi materiałami włókienniczymi)
-
Kod CN: 1902 20 99 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami (z wył. gotowanych lub zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 2910 40 00 - Dieldryna (ISO, INN)