6207 99 Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6204 22 80 - Komplety, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, dresów, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 2008 80 90 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani alkoholu
-
Kod CN: 8430 20 00 - Pługi odśnieżające i dmuchawy śniegowe (z wył. montowanych na wagonach kolejowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych)
-
Kod CN: 5603 12 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m²
-
Kod CN: 6204 29 11 - Komplety robocze, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0207 42 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
-
Kod CN: 2616 90 00 - Rudy i koncentraty metali szlachetnych (z wył. rud i koncentratów srebra)
-
Kod CN: 3823 70 00 - Przemysłowe alkohole tłuszczowe
-
Kod CN: 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi