6211 33 10 Ubiory robocze, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)
Kod CN 6211 33 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0710 80 80 - Karczochy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 4412 31 10 - Sklejka, składająca się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, i z przynajmniej z jedną warstwą z następującego drewna: z akacji afrykańskiej, białego lauan, sipo, limby, obeche, mahoniu (Swietenia spp.), meranti ciemnoczerwonego, meranti jasnoczerwonego, okoumé, palisandru z Para, palisandru z Rio, palisandru z Rose, sapelli lub viroli (z wył. płyt z drewna utwardzonego, komórkowych płyt drewnianych, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 0103 92 90 - Świnie żywe inne niż domowe, o masie >= 50 kg
-
Kod CN: 8483 40 30 - Mechanizmy śrubowo-kulkowe lub śrubowo–wałeczkowe do maszyn
-
Kod CN: 6108 92 00 - Peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. trykotów, półhalek, halek, majtek, fig, koszul nocnych, piżam, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 0511 99 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, martwe zwierzęta, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 0207 45 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 8706 00 19 - Podwozia z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej > 2500 cm³ lub z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 2800 cm³, dla pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób; podwozia ciągników objętych pozycją 8701
-
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2002 10 10 - Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym