6302 93 10 Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z włóknin z włókien chemicznych (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
Kod CN 6302 93 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.14.0 - Wyroby tekstylne toaletowe i kuchenne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1209 - Nasiona, owoce i zarodniki, do siewu (z wył. warzyw strączkowych i kukurydzy cukrowej, kawy, herbaty, mate i przypraw korzennych, zbóż, nasion lub owoców oleistych, i nasion lub owoców stosowanych głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub do celów owadobójczych, grzybobójczych lub podobnych)
-
Kod CN: 4009 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, nawet z wyposażeniem, np. złącza, kolanka, kołnierze
-
Kod CN: 0307 43 95 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", zamrożony
-
Kod CN: 8607 91 10 - Maźnice i ich części do lokomotyw, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4810 99 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 8481 10 99 - Zawory redukcyjne inne niż z żeliwa lub staliwa (niepołączone z filtrami lub smarownicami)
-
Kod CN: 3102 30 90 - Azotan amonu (z wył. w roztworze wodnym, w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: SEKCJA VII - TWORZYWA SZTUCZNE I ARTYKUŁY Z NICH; KAUCZUK I ARTYKUŁY Z KAUCZUKU
-
Kod CN: 2401 20 60 - Tytoń typu Oriental suszony na słońcu, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
-
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)