6402 12 90 Buty snowboardowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401)
Kod CN 6402 12 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8528 52 - Monitory zdolne do bezpośredniego podłączenia i zaprojektowane do użycia z maszyną do automatycznego przetwarzania danych objętą pozycją 8471 (z wył. CRT, zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
-
Kod CN: 0302 49 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4403 23 90 - Drewno surowe z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. kłód tartacznych; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp., drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 8607 99 80 - Części taboru kolejowego objętego pozycją 8603, 8604, 8605 lub 8606, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2003 10 30 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
-
Kod CN: 1008 10 00 - Gryka
-
Kod CN: 2007 91 30 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 1104 30 10 - Zarodki pszenicy, całe, miażdżone, płatkowane lub mielone
-
Kod CN: 8112 59 00 - Artykuły z talu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0402 29 19 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 27%, ale > 1,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg