6902 20 Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu, krzemionki lub mieszaniny, lub związku tych produktów chemicznych (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 91 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2009 89 88 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0303 57 00 - Włócznik (Xiphias gladius), zamrożone
-
Kod CN: 2204 21 27 - Wina białe produkowane w Trentino, Alto Adige i Friuli, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj, z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0307 72 10 - Wenus pozbawiona skorupy lub pozostałe gatunki z rodziny Veneridae, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 9209 30 00 - Struny do instrumentów muzycznych
-
Kod CN: 9024 10 80 - Maszyny i urządzenia do testowania właściwości mechanicznych metali (z wył. testowania uniwersalnego, do prób na rozciąganie lub do prób twardości)
-
Kod CN: 9014 20 20 - Inercyjne systemy nawigacyjne do nawigacji powietrznej i kosmicznej (z wył. kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 7505 - Sztaby, pręty, kształtowniki i druty, z niklu (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 2106 90 92 - Przetwory spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane, niezawierające tłuszczu mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub < 5% masy skrobi