6903 20 Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu lub mieszaniny lub związku tlenku glinu i krzemionki (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 13 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4810 29 80 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, w których > 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze (z wył. papieru lekkiego powleczonego, i papieru i tektury do maszyn biurowych i podobnych)
-
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
-
Kod CN: 8901 20 90 - Tankowce (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 7317 00 20 - Gwoździe, z drutu z żeliwa lub ze stali, w taśmach lub zwojach
-
Kod CN: 8419 50 - Wymienniki ciepła (z wył. stosowanych z kotłami)
-
Kod CN: 4104 11 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m², garbowane, odwłosione (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 3207 40 - Fryta szklana i pozostałe szkło w postaci proszku, granulek lub płatków
-
Kod CN: 1107 10 91 - Słód w postaci mąki (z wył. palonego i z pszenicy)
-
Kod CN: 2825 60 00 - Tlenki germanu i ditlenek cyrkonu