6903 90 90 Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe (z wył. wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych, wyrobów objętych pozycją 6902, wyrobów zawierających węgiel, tlenek glinu lub krzemionkę, objętych podpozycjami 6903 10 00 i 6903 90 10)
Kod CN 6903 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.20.14.0 - Wyroby ogniotrwałe niewypalane i pozostałe ogniotrwałe wyroby ceramiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6203 41 30 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 3301 24 - Olejki eteryczne z mięty pieprzowej (Mentha piperita), nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 9404 90 90 - Artykuły pościelowe i podobne wyposażenie, wyposażone w sprężyny lub wypchane, lub zawierające wewnątrz dowolny materiał, lub wykonane z gumy lub z tworzyw sztucznych, komórkowych (z wył. wypchanych pierzem lub puchem, stelaży pod materace, materacy, śpiworów, materacy i poduszek wodnych i pneumatycznych, koców i pokryć)
-
Kod CN: 6805 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu z materiału włókienniczego, papieru, tektury lub innych materiałów, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 6304 11 00 - Narzuty dziane (z wył. Bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 6002 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej (z wył. dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 1518 00 95 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych, lub z olejów zwierzęcych i olejów roślinnych, i ich frakcje, niejadalne
-
Kod CN: 2204 29 84 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 2008 99 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85 % mas.
-
Kod CN: 0712 90 05 - Ziemniaki suszone, nawet cięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzetworzone