7002 20 10 Pręty ze szkła optycznego, nieobrobione
Kod CN 7002 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 23.19.11.0 - Szkło w masie, w postaci kulek (z wyłączeniem mikrokulek), prętów lub rur, nieobrobione
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 29 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 6810 19 00 - Płytki, płyty chodnikowe, cegły i podobne artykuły, z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia (z wył. bloków ściennych i cegieł), nawet zbrojone
-
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8424 30 90 - Maszyny do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobne maszyny wytwarzające strumień czynnika roboczego (z wył. na sprężone powietrze i urządzeń do czyszczenia wodą, z wbudowanym silnikiem oraz urządzeń do czyszczenia specjalnych kontenerów)
-
Kod CN: 0207 55 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 8423 90 90 - Odważniki do wag dowolnego rodzaju; części wag, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6402 20 00 - Obuwie z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych, z wierzchnimi paskami lub rzemykami przymocowanymi do podeszwy za pomocą kołków (z wył. butów dla lalek)
-
Kod CN: 0903 00 00 - Maté (herbata paragwajska)
-
Kod CN: 4906 00 00 - Plany i rysunki architektoniczne, techniczne, przemysłowe, handlowe, topograficzne lub do podobnych zastosowań, będące oryginałami narysowanymi ręcznie; teksty rękopiśmienne; reprodukcje fotograficzne na papierze światłoczułym i kopie wykonane przez kalkę
-
Kod CN: 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone