7113 20 00 Artykuły biżuteryjne i ich części, z metalu nieszlachetnego platerowanego metalem szlachetnym (z wył. wyrobów starszych niż 100 lat)
Kod CN 7113 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.12.13.0 - Biżuteria i inne wyroby jubilerskie oraz ich części, z metalu szlachetnego lub metalu platerowanego metalem szlachetnym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3805 90 - Surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych (z wył. terpentyny balsamicznej, ekstrakcyjnej i siarczanowej)
-
Kod CN: 2515 11 00 - Marmur i trawertyn, surowe lub wstępnie obrobione
-
Kod CN: 6815 10 90 - Artykuły z grafitu lub pozostałego węgla, przeznaczone do użytku nieelektrycznego (z wył. włókien węglowych i artykułów z włókien węglowych)
-
Kod CN: 9403 - Meble i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mebli do siedzenia i mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 6103 49 00 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien syntetycznych, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 6115 10 - Wyroby pończosznicze o stopniowanym ucisku [np. pończochy przeciwżylakowe], z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. Dla niemowląt)
-
Kod CN: 0802 11 90 - Migdały, świeże lub suszone, w łupinach (z wył. gorzkich)
-
Kod CN: 5606 00 91 - Przędza rdzeniowa (z wył. przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605; przędzy rdzeniowej z włosia końskiego; nici gumowej pokrytej materiałem włókienniczym; szpagatu, sznura i pozostałych wyrobów tekstylnych rdzeniowych objętych pozycją 5808; przędzy metalizowanej rdzeniowej)
-
Kod CN: 8415 10 - Klimatyzatory, typu okiennego lub ściennego, samodzielne lub w systemach złożonych z oddzielnych części (typu „split”)
-
Kod CN: 2007 99 50 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. takich przetworów otrzymanych z owoców cytrusowych i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)