7209 15 00 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 3 mm
Kod CN 7209 15 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.41.0 - Wyroby płaskie walcowane na zimno o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8207 80 90 - Narzędzia do toczenia materiałów innych niż metal, wymienne
-
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
-
Kod CN: 2517 49 00 - Granulki, odłamki i proszek trawertynu, ekausyny, alabastru, granitu, porfiru, bazaltu, piaskowca, sjenitu, lawy, gnejsu, trachitu i pozostałych kamieni z poz. 2515 i 2516, nawet poddane obróbce cieplnej (z wył. marmuru)
-
Kod CN: 4403 22 00 - Drewno surowe z sosny (Pinus spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp.; drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 8215 10 80 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego innego niż stal nierdzewna, zawierające co najmniej jeden artykuł pokryty metalem szlachetnym
-
Kod CN: 2101 20 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 5407 42 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione
-
Kod CN: 0207 11 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i bez jelit, z głowami i łapkami, znane jako „kurczaki 83 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6006 44 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, zadrukowane (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)