7212 50 61 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte stopami aluminiowo-cynkowymi
Kod CN 7212 50 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.32.20.0 - WYROBY WALCOWANE PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, PLATEROWANE, POWLECZONE LUB POKRYTE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3207 20 - Szkliste emalie i glazury, pobiałki (masy lejne) i podobne preparaty, w rodzaju stosowanych w przemyśle ceramicznym, emalierskim i szklarskim
-
Kod CN: 9506 40 00 - Artykuły i sprzęt do tenisa stołowego
-
Kod CN: 2008 99 72 - Śliwki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ani dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
-
Kod CN: 8461 40 71 - Obrabiarki do obróbki wykańczającej uzębień, z możliwością ustawiania położenia wzdłuż dowolnej osi z dokładnością do 0,01 mm lub wyższą, sterowane numerycznie, do obróbki metali lub cermetali
-
Kod CN: 0910 30 00 - Kurkuma
-
Kod CN: 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN: 2009 39 19 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 6304 19 10 - Narzuty z bawełny (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 8473 29 90 - Części i akcesoria do nieelektronicznych kalkulatorów do maszyn liczących, kas rejestrujących lub innych urządzeń zawierających kalkulatory, objętych podpozycją 8470, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. zespołów elektronicznych)
-
Kod CN: 0207 60 31 - Całe skrzydła z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone