7225 30 30 Wyroby walcowane płaskie ze stali szybkotnącej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach
Kod CN 7225 30 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.35.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, z pozostałej stali stopowej, z wyłączeniem wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3403 19 - Preparaty smarowe, włącznie z cieczami chłodząco-smarującymi, preparatami do rozluźniania śrub i nakrętek, preparatami przeciwrdzewnymi i antykorozyjnymi, preparatami zapobiegającymi przyleganiu do formy opartymi na smarach (z wył. preparatów zawierających, jako składnik zasadniczy >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych i preparatów do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów)
-
Kod CN: 1302 19 70 - Soki i ekstrakty roślinne (z wył. z opium, lukrecji, chmielu, z oleju żywicznego z wanilii i z rodzaju Ephedra)
-
Kod CN: 2208 20 86 - Grappa, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 2837 20 00 - Cyjanki złożone (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2009 69 71 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 9403 20 80 - Meble metalowe (z wył. mebli do biura, do siedzenia, łóżek oraz mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 8215 99 10 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, ze stali nierdzewnej, niepokrytej metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
-
Kod CN: 2941 20 - Streptomycyny i ich pochodne; ich sole