1212 91 20 Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
Kod CN 1212 91 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4706 91 00 - Masa mechaniczna z włóknistego materiału celulozowego (z wył. z bambusa, drewna, lintersu bawełnianego i z włókien pochodzących z odzyskanego papieru lub tektury (makulatura i odpady))
-
Kod CN: 8501 40 - Silniki prądu przemiennego, jednofazowe, o mocy wyjściowej > 37,5 W
-
Kod CN: 3811 19 00 - Środki przeciwstukowe do paliw do silników spalinowych (z wył. na bazie związków ołowiu)
-
Kod CN: 3904 10 00 - Poli(chlorek winylu), w formach podstawowych, niezmieszany z żadnymi innymi substancjami
-
Kod CN: 6116 92 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z bawełny, dziane (z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
-
Kod CN: 0302 81 80 - Koleń i pozostałe rekiny, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
-
Kod CN: 3905 29 00 - Kopolimery octanu winylu, w formach podstawowych (z wył. w dyspersji wodnej)
-
Kod CN: 8001 20 00 - Stopy cyny, nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 2008 93 19 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)