7225 40 12 Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach
Kod CN 7225 40 12 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.35.0 - Wyroby płaskie walcowane na gorąco, o szerokości >= 600 mm, z pozostałej stali stopowej, z wyłączeniem wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 20 30 - Łososiowate przetworzone lub zakonserwowane (z wył. łososia oraz ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 1604 14 26 - Filety znane jako „loins” z latającego bonito, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 8529 10 30 - Anteny zewnętrzne do odbiorników radiowych lub telewizyjnych
-
Kod CN: 8474 90 - Części maszyn do obróbki substancji mineralnych, objętych podpozycją 8474, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0303 59 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 8462 39 99 - Nożyce mechaniczne (włączając prasy) niehydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (inne niż maszyny do obróbki wyrobów płaskich oraz kombinowane dziurkarki i wykrawarki)
-
Kod CN: 8516 79 20 - Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego