7304 31 Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, żelazne lub ze stali niestopowej, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. z żeliwa, rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2833 24 00 - Siarczany niklu
-
Kod CN: 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7213 91 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm (z wył. ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 2008 40 19 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 8467 21 99 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii (z wył. wiertarek elektropneumatycznych)
-
Kod CN: 8501 62 00 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej > 75 kVA, ale <= 375 kVA
-
Kod CN: 2928 00 90 - Pochodne organiczne hydrazyny lub hydroksyloaminy (z wył. N,N-bis(2-metoksyetylo)hydroksyloaminy)
-
Kod CN: 2844 30 99 - Sole toru
-
Kod CN: 4703 11 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, sodowa lub siarczanowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 0304 43 00 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), świeże lub schłodzone