7308 40 00 Elementy rusztowań, szalowań, deskowań lub obudów kopalnianych, z żeliwa lub stali (z wył. zmontowanych ścianek szczelnych i płyt szalunkowych do wylewania betonu, mających cechy form)
Kod CN 7308 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.11.23.0 - Pozostałe konstrukcje i ich części; płyty, pręty, kątowniki, kształtowniki itp. z żeliwa, stali lub aluminium
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8527 21 52 - Odbiorniki radiowe kasetowe, nadające się do odbierania i dekodowania cyfrowych sygnałów radiowego systemu przekazywania danych (RDS), w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, nadające się do pracy tylko z zewnętrznym źródłem energii, połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku, z analogowym i cyfrowym systemem odczytu
-
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7224 90 90 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, kute (z wył. ze stali narzędziowej i wyrobów o prostokątnym lub kwadratowym, o kształcie koła lub wielokątnym przekroju poprzecznym)
-
Kod CN: 6913 90 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne, (z wył. z porcelany, również chińskiej), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8479 89 30 - Przemieszczające się obudowy górnicze z napędem hydraulicznym
-
Kod CN: 7312 10 - Splotki, liny, kable, z żeliwa lub stali (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego)
-
Kod CN: 8713 - Wózki dla osób niepełnosprawnych, nawet z silnikiem lub napędzane mechanicznie w inny sposób (z wył. pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia i rowerów)
-
Kod CN: 2001 90 65 - Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 1008 29 00 - Proso (z wył. ziarna sorgo i nasion)
-
Kod CN: 2009 90 94 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)