7312 10 61 Splotki, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, niepokryte, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 3 mm (z wył. Izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego, i drutu kolczastego)
Kod CN 7312 10 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.93.11.0 - Splotki, liny, kable, taśmy plecione, zawiesia i podobne wyroby z żeliwa lub stali, bez izolacji elektrycznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 93 - Sprzęgła i ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1604 15 90 - Makrele z gatunków Scomber australasicus, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3808 91 - Środki owadobójcze (insektycydy), pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
-
Kod CN: 8515 90 80 - Części maszyn i aparatów do lutowania miękkiego, lutowania twardego lub spawania lub do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3005 90 50 - Bandaże i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, impregnowane lub pokryte substancjami farmaceutycznymi lub pakowane do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych (z wył. opatrunków przylepnych i pozostałych artykułów posiadających warstwę przylepną)
-
Kod CN: 9503 00 35 - Zestawy i zabawki konstrukcyjne, z tworzyw sztucznych (z wył. "zmniejszonych w skali")
-
Kod CN: 2005 99 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, niezmieszanych)
-
Kod CN: 2853 90 90 - Związki nieorganiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; amalgamaty (z wył. amalgamatów metali szlachetnych)
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra