7320 10 19 Resory piórowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali, obrobione na gorąco (z wył. warstwowych)
Kod CN 7320 10 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.93.16.0 - Sprężyny i pióra do resorów z żeliwa lub stali; sprężyny z miedzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0910 11 00 - Imbir, nierozgniatany ani niemielony
-
Kod CN: 7304 29 90 - Rura okładzinowa i przewód rurowy, bez szwu, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali, o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm
-
Kod CN: 5111 30 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi i o masie powierzchniowej <= 300 g/m²
-
Kod CN: 3204 19 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne (z wył. barwników zawiesinowych, barwników kwasowych, barwników zasadowych, barwników bezpośrednich, barwników kadziowych, barwników reaktywnych i pigmentów organicznych); preparaty w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215); mieszaniny środków barwiących objętych podpozycją od 3204 11 do 3204 17
-
Kod CN: 4002 49 00 - Kauczuk chloroprenowy (chlorobutadienowy) (CR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. lateksu)
-
Kod CN: 2302 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż i roślin strączkowych, nawet granulowane
-
Kod CN: 7018 10 59 - Imitacje kamieni szlachetnych i półszlachetnych, ze szkła (z wył. paciorków, ciętych i mechanicznie polerowanych, i artykułów z nich)
-
Kod CN: 2009 89 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku z owocu cytrusowego, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z żurawin)
-
Kod CN: 2007 99 39 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. z malin, truskawek i poziomek, wiśni i czereśni, owoców cytrusowych, przecieru i pasty z kasztanów, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, przecieru i pasty ze śliwek, w opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego)
-
Kod CN: 0710 80 85 - Szparagi, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone