8417 80 30 Piece i paleniska do wypalania wyrobów ceramicznych
Kod CN 8417 80 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.21.12.0 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, nieelektryczne, włączając piece do spopielania, ale z wyłączeniem pieców piekarskich
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2712 10 90 - Wazelina (z wył. surowej)
-
Kod CN: 9018 41 00 - Wiertarki dentystyczne, nawet mające wspólną podstawę z innym sprzętem stomatologicznym
-
Kod CN: 8306 30 00 - Ramy do fotografii, obrazów lub podobne, z metalu nieszlachetnego; lustra z metalu nieszlachetnego (z wył. elementów optycznych)
-
Kod CN: 3824 99 30 - Kwasy naftenowe, ich sole nierozpuszczalne w wodzie oraz ich estry
-
Kod CN: 3606 - Stopy żelazocer i pozostałe stopy piroforyczne, we wszystkich postaciach; metaldehyd, heksametylenotetraamina i podobne substancje w postaci tabletek, lasek lub w podobnych formach, wykorzystywane jako paliwo; paliwa oparte na alkoholu oraz podobne gotowe paliwa, w postaci stałej lub półstałej; gazy płynne, paliwa płynne lub upłynnione, w pojemnikach do napełniania zapalniczek do papierosów lub podobnych, o pojemności <= 300 cm³; pochodnie, ogniowe źródła światła oraz podobne
-
Kod CN: 0805 10 24 - Pomarańcze białe, świeże
-
Kod CN: 3920 99 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 0502 10 00 - Szczecina i sierść świń lub dzików oraz odpadki szczeciny lub sierści
-
Kod CN: 3002 11 00 - Testowe zestawy diagnostyczne malarii
-
Kod CN: 0210 - Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów