8437 90 00 Części urządzeń stosowanych w przemyśle zbożowym lub do obróbki zbóż, lub suszonych warzyw strączkowych lub do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8437 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.34.0 - Części urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 99 36 - Obuwie męskie, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (nie zakrywających kostki), z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem <= 3 cm, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00)
-
Kod CN: 7306 30 49 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, spawane, o okrągłym przekroju poprzecznym, z żeliwa lub ze stali niestopowej (z wył. powleczonych lub pokrytych cynkiem)
-
Kod CN: 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 2922 16 00 - Perfluorooktanosulfonian dietanoloamonium
-
Kod CN: 6112 31 90 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. zawierających >= 5% masy nitki gumowej)
-
Kod CN: 3403 91 00 - Preparaty do natłuszczania materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów, niezawierające olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 0709 93 - Dynie i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: DZIAŁ 56 - WATA, FILC I WŁÓKNINY; PRZĘDZE SPECJALNE; SZPAGAT, POWROZY, LINKI I LINY ORAZ ARTYKUŁY Z NICH
-
Kod CN: 9201 - Pianina, włączając pianina automatyczne; klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe
-
Kod CN: 5502 - Kabelz włókna ciągłego sztucznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55