8438 10 Urządzenia piekarnicze i urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. pieców, maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1515 19 90 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 3004 10 00 - Leki zawierające penicyliny lub ich pochodne, ze strukturą kwasu penicylanowego lub streptomycyny, lub ich pochodne, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 9608 - Pióra kulkowe i długopisy; pisaki i pióra z końcówkami filcowymi lub innymi końcówkami porowatymi; pióra wieczne, stylografy oraz pozostałe pióra; rapidografy; ołówki automatyczne; obsadki do piór, obsadki do ołówków lub podobne; ich części, włączając skuwki i klipsy (inne niż te objęte pozycją 9609)
-
Kod CN: 7804 19 00 - Blachy grube, blachy cienkie, taśma i folia, o grubości "z wył. dowolnego podłoża"> 0,2 mm, z ołowiu
-
Kod CN: 8602 10 00 - Lokomotywy spalinowo-elektryczne
-
Kod CN: 2903 81 00 - 1,2,3,4,5,6-heksachlorocykloheksan (HCH (ISO)), włącznie z lindanem (ISO, INN)
-
Kod CN: 5509 53 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2005 99 60 - Kapusta kwaszona, niezamrożona
-
Kod CN: 2007 10 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe lub orzechowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
-
Kod CN: 4301 10 00 - Skóry futerkowe surowe, z norek, całe, nawet z łbem, ogonem lub łapami