8456 50 00 Maszyny do cięcia strumieniem wody
Kod CN 8456 50 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.11.0 - Obrabiarki do obróbki metalu przez usuwanie materiału za pomocą lasera, metodą ultradźwiękową, strumieniem wody lub podobną metodą
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3302 10 21 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu z mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)
-
Kod CN: 2309 10 53 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 30% masy skrobi i >= 10%, ale < 50% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 6201 13 10 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych, o masie sztuki ubioru <= 1 kg (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 5503 40 00 - Włókna odcinkowe z polipropylenu, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia
-
Kod CN: 7208 36 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 10 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 3801 90 00 - Preparaty na bazie grafitu lub pozostałych odmian węgla, w postaci past, bloków, płyt lub pozostałych półproduktów (z wył. past węglowych do elektrod i podobnych past na wykładziny piecowe)
-
Kod CN: 2204 22 95 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 2009 39 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone