8459 69 10 Frezarki narzędziowe do obróbki metali, niesterowane numerycznie
Kod CN 8459 69 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.22.0 - Obrabiarki do wiercenia, wytaczania, frezowania metalu; obrabiarki do gwintowania w metalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0709 92 10 - Oliwki do celów innych niż produkcja oliwy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6102 90 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien chemicznych, kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 3304 99 00 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (z wyjątkiem leków), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania (z wył. leków, preparatów do malowania ust, preparatów do malowania oczu, preparatów do manicure i pedicure, pudrów kosmetycznych, także dla dzieci)
-
Kod CN: 9031 80 80 - Przyrządy i urządzenia do kontroli lub pomiaru, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90 (z wył. optycznych i do pomiaru lub kontroli wielkości geometrycznych )
-
Kod CN: 0603 19 10 - Gladiole cięte i pąki kwiatowe, na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 0303 13 00 - Łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho", zamrożone
-
Kod CN: 8443 14 00 - Maszyny do druku typograficznego, z podawaniem papieru z roli (z wył. maszyn do drukowania fleksograficznego)
-
Kod CN: 8905 90 90 - Latarniowce, statki pożarnicze, dźwigi pływające i pozostałe jednostki pływające, których zdolność żeglugowa ma drugorzędne znaczenie wobec ich podstawowej funkcji (z wył. pełnomorskich, pogłębiarek, pływających platform wiertniczych lub produkcyjnych, statków rybackich i okrętów wojennych)
-
Kod CN: 0303 44 - Opastun "Thunnus obesus", zamrożony
-
Kod CN: 0305 71 00 - Płetwy rekina, wędzone, suszone, solone lub w solance,