8463 10 90 Ciągarki do prętów, rur, kształtowników lub podobnych (z wył. ciągarek do drutu)
Kod CN 8463 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.34.0 - Maszyny gdzie indziej niesklasyfikowane, do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7211 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7106 92 00 - Srebro, włącznie ze srebrem pokrytym złotem lub platyną, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 2203 00 10 - Piwo otrzymywane ze słodu, w pojemnikach o objętości > 10 litrów
-
Kod CN: 5508 10 10 - Nici do szycia z włókien odcinkowych syntetycznych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 3301 12 90 - Olejki eteryczne ze słodkich i gorzkich pomarańczy, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. olejów z kwiatów pomarańczy)
-
Kod CN: 8516 32 00 - Przyrządy fryzjerskie elektrotermiczne (z wył. suszarek do włosów)
-
Kod CN: 8487 90 51 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, ze staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 30 11 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas.
-
Kod CN: 2009 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)