8474 32 00 Maszyny do mieszania substancji mineralnych z bitumami
Kod CN 8474 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.92.40.0 - Maszyny do sortowania, rozdrabniania, mieszania ziemi, kamieni, rud i pozostałych substancji mineralnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6803 00 - Łupki obrobione i artykuły z łupków lub z łupków aglomerowanych (z wył. granulek, odłamków i proszku z łupków, kostek mozaikowych, rysików z łupków, gotowych do użycia łupków lub tabliczek z powierzchnią do rysowania lub pisania)
-
Kod CN: 4408 31 21 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8418 30 80 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności > 400 litrów, ale <= 800 litrów
-
Kod CN: 0810 20 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami, świeże
-
Kod CN: 2711 12 - Propan, skroplony
-
Kod CN: 2609 00 00 - Rudy i koncentraty cyny
-
Kod CN: 2009 89 89 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)
-
Kod CN: 7202 99 - Żelazostopy (z wył. żelazomanganu, żelazokrzemu, żelazokrzemomanganu, żelazochromu, żelazokrzemochromu, żelazoniklu, żelazomolibdenu, żelazowolframu i żelazokrzemowolframu, żelazotytanu i żelazokrzemotytanu, żelazowanadu i żelazoniobu)
-
Kod CN: 2903 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra