8481 80 40 Zawory do opon i dętek
Kod CN 8481 80 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.14.11.0 - Zawory ciśnieniowe: redukcyjne, sterujące, zwrotne i zawory bezpieczeństwa
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2711 12 94 - Propan o czystości > 90%, ale < 99%, skroplony (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 9028 90 - Części i akcesoria do gazomierzy, liczników do cieczy lub energii elektrycznej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4401 22 00 - Drewno w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie, i drewna iglastego)
-
Kod CN: 8708 91 - Chłodnice oraz ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2204 29 26 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 0813 50 31 - Mieszaniny wyłącznie suszonych orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia
-
Kod CN: 0303 59 90 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 6302 32 90 - Bielizna pościelowa, z włókien chemicznych (z wył. zadrukowanej, z włóknin i dzianej)
-
Kod CN: 0811 90 85 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, zamrożone
-
Kod CN: 1604 20 40 - Sardela przetworzona lub zakonserwowana (z wył. ryb całych lub w kawałkach)