8535 21 00 Wyłączniki automatyczne, do napięć > 1000 V, ale < 72,5 kV
Kod CN 8535 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.12.10.0 - Aparatura elektryczna do przełączania i zabezpieczania obwodów elektrycznych, do napięć > 1000 V
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7410 11 00 - Folia z miedzi rafinowanej, bez podłoża, o grubości <= 0,15 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętej pozycją 3212, metalizowanej przędzy i folii w postaci ozdób choinkowych)
-
Kod CN: 5204 20 00 - Nici bawełniane do szycia, pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8443 19 20 - Maszyny drukarskie do drukowania na materiałach włókienniczych (z wył. maszyn drukarskich offsetowych, do druku fleksograficznego, typograficznego i do druku wklęsłego)
-
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
-
Kod CN: 2932 19 00 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) tlenu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień furanowy, nawet uwodorniony (z wył. tetrahydrofuranu, aldehydu 2-furylowy (furoaldehyd, furfural), akoholu furfurylowego, alkoholu tetrahydrofurfurylowego i sukralozy)
-
Kod CN: 7209 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte
-
Kod CN: 1806 10 90 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 80% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 3307 - Preparaty stosowane przed goleniem, do golenia lub po goleniu, dezodoranty osobiste, preparaty do kąpieli, depilatory i pozostałe preparaty perfumeryjne, kosmetyczne lub toaletowe, gdzie indziej niesklasyfikowane; gotowe odświeżacze pomieszczeń, nawet perfumowane, lub mające własności dezynfekcyjne
-
Kod CN: 4819 20 00 - Kartony, pudła i pudełka, składane, z papieru lub tektury niefalistych
-
Kod CN: 2009 19 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)