8542 32 69 Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "flash E²PROM", o pojemności > 512 Mb (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
Kod CN 8542 32 69 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.11.30.0 - Elektroniczne układy scalone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6811 82 00 - Arkusze, płyty, płytki i podobne artykuły, celulozowo-cementowe lub podobne, niezawierające azbestu (z wył. arkuszów falistych)
-
Kod CN: 6203 49 19 - Spodnie i bryczesy, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)
-
Kod CN: 5505 - Odpady włókien odcinkowych chemicznych, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
-
Kod CN: 3909 39 00 - Żywice aminowe, w formach podstawowych (z wył. żywic mocznikowych, żywic tiomocznikowych, żywic melaminowych i MDI)
-
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8526 - Aparatura radarowa, radionawigacyjna oraz do zdalnego sterowania drogą radiową
-
Kod CN: 8423 20 90 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 7320 10 19 - Resory piórowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali, obrobione na gorąco (z wył. warstwowych)
-
Kod CN: 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym